Ruilen & retOurneren

Ruilen

Wil je een artikel omruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem. Meld jouw omruiling aan via ruilen@modekriebels.nl. Vermeld welk artikel je wilt omruilen en welke maat je wenst te ontvangen. Vergeet ook niet jouw ordernummer te vermelden. Zodra je jouw omruiling hebt aangemeld, kan je het artikel dat je wilt omruilen op eigen kosten terugsturen naar:

Modekriebels
Nieuwstraat 15
3141AA MAASSLUIS

Vergeet niet de pakbon met vermelding van de omruiling mee terug te sturen.

Wij zullen het artikel met de gewenste maat zo snel mogelijk naar je toe te sturen. Mits het artikel op voorraad is. Je hoeft voor de omruiling niet opnieuw verzendkosten te betalen.

 

RetOurneren

Is een item niet helemaal zoals je had verwacht? Dat kan natuurlijk. Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan via retour@modekriebels.nl en vermeld jouw ordernummer, artikel en reden van retour. Buiten deze 14 dagen kunnen wij je retour niet accepteren. Heb je jouw retour aangemeld, dan kan je het artikel op eigen kosten terugsturen naar:

Modekriebels
Nieuwstraat 15
3141AA MAASSLUIS

Vergeet niet de pakbon met reden retour mee terug te sturen.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om de artikelen retour te sturen. Stuur je de volledige bestelling terug, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op jouw rekening. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening en bedraagt € 6,95 per pakket. Raadpleeg voor exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour@modekriebels.nl.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Heb je gekozen voor afterpay, dan komt je factuur deels of volledig te vervallen.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password