Hi Lieve fashionista,

Mijn naam is Jeanine de founder van Modekriebels. Vanaf kleins af aan wist ik al dat ik graag wilde ondernemen. Ik ben altijd al dol geweest op mode. Ik doe niets liever dan continu bezig zijn met leuke outfits creëren. Door mijn baan bij Omoda is deze liefde nog groter geworden. Vanaf dat moment wist ik het zeker. Modekriebels gaat live. Ik doe dit niet helemaal alleen, maar samen met mijn vriend Vincent. Samen zijn we een goed team en doen wij ons best om Modekriebels zo goed mogelijk neer te zetten. 24 september 2017 was dan de dag dat Modekriebels haar digitale deuren opende. 

Een jaar later kwam er een supermooi pand in Maassluis op ons pad. Het was voor ons dan ook een logische stap om voor Modekriebels een fysieke winkel te openen. Bij Modekriebels kan je nu zowel on- als offline terecht voor complete looks van de mooiste en tofste merken, zoals Colourful Rebel, Ichi, Coster Copenhagen, Jade Twelve en vanaf december ook Object.

Bij Modekriebels helpen we je graag met het vinden van de perfecte outfits, maar ook voor een gezellig kopje koffie en thee ben je bij ons welkom. 

Ik wens jullie veel shopplezier online of ik verwelkom jullie graag in de winkel.

Veel liefs,

Jeanine

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password